YUVA, loc cu oameni buni

a place of good people

We're wating

for you
in
Vama Veche

Vama o fi Veche, dar se reinventeaza mereu. Si uite asa, trei baieti care au petrecut multe nopti senine, de-a lungul anilor, pe nisipul din Vama s-au gandit sa deschida un loc unde toti cei nostalgici dupa „adevarata Vama” sa se simta ca acasa.
Asa s-a nascut YUVA.

13 Apr 2017

Pentru ca 1 Mai e deja aproape, pentru ca distractia pe litoral va exploda in curand si pentru ca, pentru unii, distractie inseamna sa iei o "boaba" sau un "timbru", se impune sa luam atitudine pentru prevenirea extinderii acestui fenomen.

Intram deja in al doilea an de cand ne desfasuram activitatea in Vama Veche si, desi am auzit multe povesti ale tinerilor despre drogurile care se consuma in cluburi - care se pare ca nu sunt...

11 Apr 2017

Cel mai important lucru care trebuie stiut despre Tanqueray este ca... este un gin. Bun. Si ca in aceasta vara, este venue partner la YUVA. Dar mai sunt si alte lucruri interesante care merita stiute despre Tanqueray.

  • La varsta adolescentei, nici un amanunt din viata lui Charles Tanqueray nu prevestea destinul sau de mai tarziu. in familia sa, de generatii, barbatii imbracasera haina preoteasca, iar tanarul Charles se prega...

28 Mar 2017

Multa lume s-a indragostit de YUVA la prima vedere. Locul plin de oameni buni din Vama Veche s-a nascut din ambitia a trei prieteni: Silviu, George si Adrian, daca e sa-i enumeram dupa cum sunt asezati in fotografia acestui articol. De la idee pana la reusita a fost insa necesara parcurgerea unui drum deloc lipsit de emotii. Un "drum" a carui poveste ne-am gandit sa v-o prezentam astazi. 

In primul rand spuneti-ne cum de viata...

Please reload

Show More

YUVA

BEACH BAR

OPEN

- RESERVATIONS -

- LOCATION -

Str. Falezei 7

VAMA VECHE, ROMANIA

24H

+40723205959

 

YUVA
Beach Bar

LOCATION & HOURS

Str. Falezei 7

VAMA VECHE, ROMANIA

 

OPEN 24H

RESERVATIONS

+40723205959

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now