Follow Us

April 13, 2017

Pentru ca 1 Mai e deja aproape, pentru ca distractia pe litoral va exploda in curand si pentru ca, pentru unii, distractie inseamna sa iei o "boaba" sau un "timbru", se impune sa luam atitudine pentru prevenirea extinderii acestui fenomen.

Intram deja in al doilea an de...

April 11, 2017

Cel mai important lucru care trebuie stiut despre Tanqueray este ca... este un gin. Bun. Si ca in aceasta vara, este venue partner la YUVA. Dar mai sunt si alte lucruri interesante care merita stiute despre Tanqueray.

  • La varsta adolescentei, nici un amanunt din viat...

March 28, 2017

Multa lume s-a indragostit de YUVA la prima vedere. Locul plin de oameni buni din Vama Veche s-a nascut din ambitia a trei prieteni: Silviu, George si Adrian, daca e sa-i enumeram dupa cum sunt asezati in fotografia acestui articol. De la idee pana la reusita a fost in...

March 24, 2017

Traian a jucat un pic de baschet, apoi si-a gasit domeniul in care s-a simtit ca pestele in apa: mass-media. A lucrat in presa scrisa, in radio, in TV, in jurnalismul online sau in social media. De asta e pasionat de orice chestie cu... butoane. Cel mai drag i-a fost s...

March 22, 2017

Cristi a ajuns la YUVA cu inima indoita. Acum nu ar vrea sa mai paraseasca niciodata echipa. Asa cum noi l-am impresionat, asa si el ne-a surprins extrem de placut. Asa ca va asteapta cu numeroase idei de cocktailuri toata vara.

Cristi a ajuns pentru prima data in Vama...

March 20, 2017

Nu gasesti usor o fata in spatele barului. Mai ales una care sa manance bartendingul "pe paine". Tocmai de aceea, cand am gasit-o pe Roxana, ne-am propus sa facem tot posibilul sa o pastram in echipa YUVA. Sa nu credeti insa ca e plina de calitati. Macar un defect are...

March 17, 2017

Cand se prezinta oficial, spune: "George Madalin Blanarescu. Nume de presedinte". Pentru ca primul prenume nu-i oferea multe idei de... nume de scena, s-a jucat putin cu al doilea; asa a iesit si nickname-ul DJ Mad Aleen. Rezident la YUVA. 

Are doar 25 de ani si s-a nas...

March 16, 2017

Nu incape indoiala ca noi, la YUVA, facem unele dintre cele mai bune cocktailuri din Vama Veche. Si asta nu e vreo lipsa de modestie, ci un lucru confirmat de clienti, dar bazat si pe experienta bartenderilor nostri. Cu toate astea, alcoolul ramane... alcool.

Si nu puti...

March 15, 2017

Daca ai fost vara trecuta la YUVA, nu ai cum sa nu-l stii pe Sebastian. Pentru ca e o "prezenta" in adevaratul sens al cuvantului: ochi albastri, barba impozanta, corpul plin de tatuaje. Insa, dincolo de toate astea, e un adevarat artizan al cocktailurilor. 

Paharele pe...

March 9, 2017

          Stramosul ginului este o potiune din ienupar care se vindea in farmaciile din Olanda. Descoperit de soldatii englezi in timpul Razboiului Olandez de independenta, el a fost numit la vremea respectiva “Curajul olandez” (Dutch courage), pent...

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

March 28, 2017

March 24, 2017

March 22, 2017

March 20, 2017

March 17, 2017

March 15, 2017

Please reload

Recent Posts
Archive
Please reload

YUVA
Beach Bar

LOCATION & HOURS

Str. Falezei 7

VAMA VECHE, ROMANIA

 

OPEN 24H

RESERVATIONS

+40723205959

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now