March 28, 2017

March 24, 2017

March 22, 2017

March 20, 2017

Please reload

Recent Posts

YUVA: povestea

March 28, 2017

1/8
Please reload

Featured Posts

4 lucruri pe care poate nu le stii despre Tanqueray

April 11, 2017

 

 

Cel mai important lucru care trebuie stiut despre Tanqueray este ca... este un gin. Bun. Si ca in aceasta vara, este venue partner la YUVA. Dar mai sunt si alte lucruri interesante care merita stiute despre Tanqueray.

 

 • La varsta adolescentei, nici un amanunt din viata lui Charles Tanqueray nu prevestea destinul sau de mai tarziu. in familia sa, de generatii, barbatii imbracasera haina preoteasca, iar tanarul Charles se pregatea sa urmeze cursurile seminarului din Bedfordshire. Cu toate acestea, cativa ani mai tarziu, in 1830, el incepe sa distileze gin intr-o mica fabricuta din Londra si in mai putin de 20 de ani ajunge sa exporte cu succes ginul sau in toate coloniile Imperiului Britanic.
   

 • Desi este originar din Anglia, Tanqueray este produs in Scotia si are cea mai larga piata de desfacere in Statele Unite.
   

 • Tanqueray No. TEN este un gin din cereale, distilat de 4 ori. Plantele care ii dau aroma se adauga la a doua sitilare din cele patru. Este destinat in principal cocktailurilor pe baza de Martini.
   

 • Reteta ginului Tanqueray este pastrata secreta, dar se stie ca el contine patru ingrediente principale: ienupar, coriandru, radacina de angelica si lemn dulce.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

YUVA
Beach Bar

LOCATION & HOURS

Str. Falezei 7

VAMA VECHE, ROMANIA

 

OPEN 24H

RESERVATIONS

+40723205959

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now