YUVA
Beach Bar

LOCATION & HOURS

Str. Falezei 7

VAMA VECHE, ROMANIA

 

OPEN 24H

RESERVATIONS

+40723205959

March 28, 2017

March 24, 2017

March 22, 2017

March 20, 2017

Please reload

Recent Posts

YUVA: povestea

March 28, 2017

1/8
Please reload

Featured Posts

YUVA team: Cristi

March 22, 2017

Cristi a ajuns la YUVA cu inima indoita. Acum nu ar vrea sa mai paraseasca niciodata echipa. Asa cum noi l-am impresionat, asa si el ne-a surprins extrem de placut. Asa ca va asteapta cu numeroase idei de cocktailuri toata vara.

Cristi a ajuns pentru prima data in Vama Veche vara trecuta. Venise fara prea mare entuziasm, indemnat de un prieten. Isi pregatise look-ul de Mamaia. A fost nevoie de doar cateva zile pentru ca si noi, si el, sa ne schimbam parerea unul despre celalalt. Cristi s-a adaptat excelent si a pus suflet in tot ceea ce a trebuit sa faca in spatele barului: fie munca de ajutor de barman, fie in rol principal. "Eram coleg cu un alt barman, Alex Pietraru, in Bucuresti, iar el m-a intrebat, la inceputul verii, daca vreau sa vin sa lucrez cu el si la Vama Veche. Am mers, desi eram extrem de reticent. Auzisem tot felul de lucruri nasoale depsre Vama Veche. Acum pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care o puteam lua."

 

Deci erai speriat de contactul cu Vama...

Oh, da! Imi faceam tot felul de scenarii nasoale. Toate s-au risipit brusc cand am cunoscut echipa. Niste oameni extraordinari, de la care am invatat intr-o vara cat de la altii in ani de zile.

 

Nu aveai experienta in spatele barului?

Ba da. Lucrez de ceva ani, de cand aveam vreo 16 ani. Insa mi-am dat seama ca am ajuns intr-un loc unde exigentele erau peste media pietei de profil. Colegii erau mai experimentati decat cei cu care lucrasem eu de-a lungul timpului, clientii s-au dovedit a fi inalta calitate, asa ca pot spune ca vara trecuta a fost cea mai mare provocare pentru mine de cand practic meseria asta. Standardele mele s-au ridicat mult si a trebuit sa fac fata.

 

Ai inceput ca ajutor de barman...

Da, si am acceptat asta fara ezitare. Mai mult decat asta, am pus foarte mult suflet in task-urile pe care le aveam de indeplinit. De altfel, asta e atitudinea corecta: sa faci totul cu placere, din pasiune. Nu sunt un ipocrit: nu am mari specializari in domeniu, insa cred cu tarie ca daca muncesti din greu si pui suflet nu ai cum sa nu reusesti.

Cu ce amintiri ai ramas dupa primul sezon de YUVA?

Cu prea multe ca sa le pot enumera aici. A fost o adevarata experienta completa de viata pentru mine. Cred ca, totusi, cel mai mult mi-au placut oamenii, ceea ce putem numi generic "YUVA people": atat clientii, cat mai ales toti colegii.

 

Daca ai avea acum in fata barului o fata, care ti-ar cere sa-i prepari un cocktail, iar tu ai vrea s-o impresionezi profund, ce ai alege sa-i prepari?

Cred ca as prepara o reteta pe care nu o cunoaste multa lume. Saint Père. Contine castravete, lichior de soc (elderflower), sweet and sour (fresh de lamai cu sirop de zahar), albus de ou si angostura bitter.

 

Ce asteptari ai de la vara care se apropie?

Sper sa fie o vara macar la fel de frumoasa ca aceea de anul trecut, cu oameni la fel de frumosi. Si sa fie multe zile insorite! E tot de ce e nevoie ca sa avem iarasi cu totii o vara memorabila!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now